InfraTrainer Veszprémben

Az InfraTrainer a 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló gépe.

Egy olyan fekvő kerékpárról beszélhetünk, mely Philips Vitae infrasugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében.

Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket, és felszabadítják a méreganyagokat úgy, hogy közben az egész testben erős izzadást, méregtelenítést indítanak be anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok az izzadsággal, és a felgyorsult anyagcsere révén távoznak a szervezetből.

Az 50 perces edzés során szervezetünk körülbelül 6-800 kalóriát éget el, ami egy 13-17 km-es futótréningnek felel meg. A súlyveszteség 80%-a víz, míg a fennmaradó 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek és más felhalmozódott méreganyagok. Az InfraTrainer beépített monitorján keresztül kerékpározás közben zenét hallgathatunk, filmet nézhetünk vagy akár nyelvleckét is gyakorolhatunk, így az edzés kellemesen telik, ugyanakkor hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatás érhető el, mint futással vagy kimerítő edzőtermi gyakorlatokkal.


Házirend

Fontos tudnivalók edzés előtt:

  • Mit hozz magaddal az InfraTrainer edzéshez?  bikini/fittness ruha/sport melltartó/rövidnadrág és sportcipő vagy zokni, törölköző a tekeréshez
  • Az edzés alatt elengedhetetlen a folyamatos folyadékpótlás, a vízbevitel, minimum 1,5 liter folyadékfogyasztás javallott, ezt akár nálunk is meg tudod venni, vagy hozhatsz is magaddal.
  • Az infratrainer edzésedhez kapsz tőlünk egy egyszer használatos fólia nadrágot és egy kis méretű törölközőt. Ezen kívül zuhanyzáshoz lehetőség van törölköző bérlésre is.
  • Az edzés után 5-6 óráig ne tervezz szoláriumozást, mert a bőr még jó ideig, folyamatosan párolog, ezért a szoláriumban leéghet a bőröd!
  • Hogy elkerülhető legyen a torlódás, kérünk, hogy az edzésidő előtt legalább 8-10 perccel érkezzetek. Amennyiben a bejelentkezési időpontról késtek, tudomásul kell vennetek, hogy az a saját edzésetek idejéből kerül levonásra. 
  • Edzés lemondást előző nap zárásig fogadunk el, azon túl az adott alkalmat levonjuk a bérletből vagy felszámításra kerül.